DARMOWA WYSYŁKA W CIĄGU 24H

Szukaj

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.poppi.pl

Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług wykonywanych poprzez sklep internetowy www.poppi.pl , prowadzony jest przez Paulinę Maj prowadzącą działalność gospodarczą pod firmą papaja-online.pl Paulina Maj. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Paulina Maj prowadząca działalność gospodarczą pod firmą WEARCO Paulina Maj z siedzibą w Kraśniku ul. Wiosenna 20 23-200 Kraśnik, NIP: 7151889570, REGON: 364522943.

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób: poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje, poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza dokonanie zamówienia i nabycie towaru.

Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy www.Poppi.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

Polityka COOKIES

Informujemy, że Serwis nie zbiera w sposób zautomatyzowany żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) są danymi informatyczne, jak na przykład pliki tekstowe, które znajdują się w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i służą do korzystania ze stron internetowych Serwisu.

Cookies charakteryzują oznaaczenia strony internetowej z którą są związane, niepowtarzalny numer okres przechowywania na urządzeniu końcowym

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  • dokonywania statystyk, które pozwalają zrozumieć, sposób korzystania ze zasobów sieci WWW celem unowocześnienia ich zawartości i struktury
  • przystosowania treści stron internetowych Serwisu do zainteresowań i wskazań Użytkownika i optymalizacji korzystania ze stron interentowych;

wyżej wymienoine dane pozwalają na identyfikację urządzenia Użytkownika Serwisu i właściwego wyświetlenia strony internetowej dostosowanej do konkretnych potrzeb optymalizacji i polepszenia efektywności usług świadczonych przez Administratora.

W Serwisie wykorzystujemy dwa typy plików cookies tzw, „stałe” (persistent cookies) i „sesyjne” (session cookies), które przechowuje się urządzeniu końcowym Użytkownika aż do wyjścia ze strony internetowej bądź wyłączenia oprogramowania w tym przeglądarki internetowej. Zaś tzw. „stałe” pliki cookies przechowuje się w urzędzie końcowym Użytkownika przez okres uzależniony od parametrów plików cookies lub aż do ich skasowania przez Użytkownika.

Od użytownika zależy dostęp do plików cookies do danego urządzenia. Od woli użytkownika zależy ewentualne wyłączenie lub ograniczenie dostępu plików do urządzenia. Wykorzystanie jednej z dwóch opcji pozwoli na korzystanie z Serwisu bez funkcji, które są nierozłącznie związane z funkcjami wymagającymi plików cookies.

Dodatkowe informacje o plikach cookies można uzyskać w zakładce „Pomoc” przeglądarki internetowej oraz na stronie wszystkoociasteczkach.pl

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów